1С: Предприятие попрошайка для Украины - просим только здесь !!!

golinskiy

New Member
Там косячная версия отчетов...час назад вылежали новые отчеты уже с поправками...ждем когда их тут зальют...

reider

New Member
Доброго дня, скажіть будь ласка, чи є Управление торговлей для Украины (Не БАС), з новою ТТН, якщо викладіть будь ласка ЦФ, дякую

igorzyden

Member
Доброго дня, скажіть будь ласка, чи є Управление торговлей для Украины (Не БАС), з новою ТТН, якщо викладіть будь ласка ЦФ, дякую
УТ последнее обновление было в августе 2023.
Если BAS не подходит, то лучше тогда хотя бы на УТП перейти. Эту хоть обновлять регулярно стараются.

witaw

New Member
Підкажіть будь-ласка. Зробили Модернізація ОС в базі BAS CORP, збільшили вартість ОС. І нарахування амортизації не проводить, помилка ДЛЯ ОБЄКТА У СПОСОБАХ ВІДОБРАЖЕННЯ ВИТРАТ ПО АМОРТИЗАЦІЇ НЕМАЄ ЗАПИСІВ. Не можу придумати що зробити

igorzyden

Member
Підкажіть будь-ласка. Зробили Модернізація ОС в базі BAS CORP, збільшили вартість ОС. І нарахування амортизації не проводить, помилка ДЛЯ ОБЄКТА У СПОСОБАХ ВІДОБРАЖЕННЯ ВИТРАТ ПО АМОРТИЗАЦІЇ НЕМАЄ ЗАПИСІВ. Не можу придумати що зробити
Даже удивлюсь если по настолько косвенным признакам, которые не видно глазами, кто-то подскажет решение.
Если предприятие решило сэкономить денег, чтоб не платить тому, кто удаленно подключится, посмотрит и исправит - не знаю насколько отличная идея экономии через такие запросы на данном форуме.

witaw

New Member
Даже удивлюсь если по настолько косвенным признакам, которые не видно глазами, кто-то подскажет решение.
Если предприятие решило сэкономить денег, чтоб не платить тому, кто удаленно подключится, посмотрит и исправит - не знаю насколько отличная идея экономии через такие запросы на данном форуме.
А ви можете помочь. Я супроводжую їх. Не знаю почему помилка така. Я і поблагодарю. Ко мне по анидеск зайдете, а к ним по удаленке посмотреть почему. телефон мой 0977852372

bluetelec

New Member
Добрый день! Здесь уже давно не выкладываются регламентированные отчеты по 1С77. Неужели ничего не меняется в учете? Не верю! :)
Подскажите, пожалуйста, где сейчас их можно скачать? Или купить?

Kalex7777

New Member
Доброго дня!! Конфірурация більше не підтримується. Можу допомогти (не безкоштовно) самописною друкованою формою ТТН2024 для УТ2,3. Чекаю мило.

Aragosha

New Member
Доброї ночі (ранку, дня, вечора)! Шановні колеги! В кого є колекція оновлень ТіС (Торгівля і склад), починаючи з давнішнього релізу 7.70.024? Взагалі існує подібна колекція? Заздалегідь вдячний!

lokemay953

New Member
Підкажіть буь-ласка як перенести дані з
Управление торговым предприятием для Украины, 1.2. (1.2.46.1) BAF 8.3
в
BAS Управління торгівлею 3.5 BAF 8.3

В BAS Управління торгівлею 3.5 є конвертер бази
Перенесення даних типової конфігурації "Управління торгівлею для України", редакції 2.3 у типову конфігурацію "BAS Управління торгівлею", редакція 3.5
Не виходить, бо в мене УТП 1.2

Sergey78

New Member
Потрібна обробка планова собівартість для BAS КУП, хтось може зробити зовнішню, або можливо це можна якось зробити через універсальний звіт? Не за безкоштовно звичайно!

Сверху Снизу