1С: Предприятие попрошайка для Украины - просим только здесь !!!

golinskiy

New Member
Там косячная версия отчетов...час назад вылежали новые отчеты уже с поправками...ждем когда их тут зальют...

Добрий день.
Цікавить зовнішня обробка для BAS Малий бізнес вивантаження даних (прайс листа) у форматі XML.

під структуру можна підлаштуватись, потрібно щоб вивантажувались ці дані:
група номенклатури, код товару, назва товару, артикул, наявність, ціна та гарантія.
it.demkiv@gmail.com
Дякую

скажите, а bas agro от СЛК как-то отвязывается вообще ? а то ранее не сталкивался с этим
развернул последнюю, пишет что ключ защиты не найден
хотя документы создавать дает, но я так понимаю, что в какой то момент перестанет разрешать

скажите, а bas agro от СЛК как-то отвязывается вообще ? а то ранее не сталкивался с этим
развернул последнюю, пишет что ключ защиты не найден
хотя документы создавать дает, но я так понимаю, что в какой то момент перестанет разрешать
наскільки мені відомо, то такі конфіжки нереально отримати без покупки ...в них там додаткові ключі окремі

Добрий день
Хтось може перезалити поновлення для Бухгалтерія Prof, будь ласка?
Другий день пробую усі ссилки, що викладені - файл тимчасово недоступен, а дуже треба!
Заздалегідь вдячна

Добрий день
Хтось може перезалити поновлення для Бухгалтерія Prof, будь ласка?
Другий день пробую усі ссилки, що викладені - файл тимчасово недоступен, а дуже треба!
Заздалегідь вдячна
Дайте пошту

Вітаю!
Допоможіть новачку. Скачала і встановила платформу 1с та конфігурацію Бас Бухгалтерія Про. В програмі майже немає довідників. Так і має бути?
тобто нема довідників ? всі довідники порожні...ви їх наповнюєте самостійно. ну крім довідників , що заповнені ( податкові інспекції , види податків, інше )

Назад
Сверху Снизу