1С: Предприятие попрошайка для Украины - просим только здесь !!!

golinskiy

New Member
Там косячная версия отчетов...час назад вылежали новые отчеты уже с поправками...ждем когда их тут зальют...

Добрий день
можливо є у когось cf BAS Управління торгівлею 3.5.16.2, поділіться плз

Вітаю. перезалийте плз. Зовнішній звіт "Декларація про прибуток" від 29.09.25 р. для версії 2.1.31.1 конфігурації "BAS for accounting. PROF"

Доброго дня, потрібно скачати з Інфостарт ось це , але немає можливості оплатити, бо санкції. Допоможіть кто може. Дякую

Доброго дня всім! у кого є BAS Будівництво. Керування фінансами чи можете кинути конфігу?

Цікавить новий зовнішній звіт Декларація ПДВ для BAS Бухгалтерія ПРОФ/КОРП
Може хтось поділитися даним звітом?
Дякую)

Пытаюсь уже не первый день скачать 1c83: Мобильная платформа 8.3, Версия 8.3.18.47 от 02.12.2020
через турбобит(другие ссылки не работают)
Может кто-то сможет выложить на более дружелюбный обменник?

Пытаюсь уже не первый день скачать 1c83: Мобильная платформа 8.3, Версия 8.3.18.47 от 02.12.2020
через турбобит(другие ссылки не работают)
Может кто-то сможет выложить на более дружелюбный обменник?
Спробуйте тут скачати:

Доброго дня. Може у когось є оновлення 1c83: BAS Бухгалтерия Корп, Версия 2.1.11.2 от 19.03.2021?

Доброго дня. Може у когось є оновлення 1c83: BAS Бухгалтерия Корп, Версия 2.1.11.2 от 19.03.2021?
- BASAccountingCorp_2_1_11_2_updsetup
- BASAccountingCorp_2_1_11_2_new (dt)

Вітаю!

Є у когось обробка/ доробка по вивантаженню Зарплатної відомості для iBank2 для конфігурацій УТП або Бух 1.2 ? (або може є в іншому, форматі, також буду дуже вдячний)

наче тут знайшов... .. може хтось може скачати?

Заздалегідь дякую!

BAS Малий бізнес 2.0.1.3, хтось може поділитись?
Ну поділіться вже тим BAS Малий бізнес 2.0.1.3.
Таке враження, що це не програма, а таємний рецепт кока-коли — всі про неї знають, але ніхто не показує.
Реально треба, бо клієнт уже третій день дивиться на мене так, ніби я йому трактор винен.
Врятуйте людину — поділіться! »

Назад
Сверху Снизу