1С: Предприятие для Украины запросы - просим и делимся только здесь !!!
Последнее редактирование модератором:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.

Огромная благодарность!!!Максим1С
У вас нет разрешения на просмотр ссылки, пожалуйста Вход или Регистрация
а підскажіть що за звір такий + FlyDoc 1.1.3.19 (2.1.29.4) ? хіба він не платний окремо ?Максим1С
У вас нет разрешения на просмотр ссылки, пожалуйста Вход или Регистрация
Свіжих "ломаних" версій даної конфігурації не має. Можна знайти в інтернеті досить давні "ломані" версії.Вітаю! поділіться Альфа-Авто: Автосервіс+Автозапчастини, редакція 6. Без Автосалону.
мені не треба ломана. треба чиста база. чи є у когось ?Свіжих "ломаних" версій даної конфігурації не має. Можна знайти в інтернеті досить давні "ломані" версії.
Маю на продаж повний аналог даної конфігурації, який не потребує захисту і можна розгортати на необмежену кількість користувачів. Якщо цікаво, то звертайтесь в особисті повідомлення.
ось тут подивіться..https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=6760331мені не треба ломана. треба чиста база. чи є у когось ?
Дякую. Але це з Автосалоном. у мене є ключі, накрився сервер. треба заново встановити. шукаю чисту базу (конфігурацію) Автосервіс+Автозапчастини, без Автосалону. Рарус не відповідає, сподівався тут знайти.ось тут подивіться..https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=6760331
але вона російська і без ключа захисту...працювати без ключа захисту ви не зможете. Української локалізації (чистої) я також поки не зустрічав і вона також вимагає ключ захисту
Якщо маєте ключі захисту і серійний номер програми, то ви можете повторно купити дану програму з великою знижкою. У мене був клієнт, який десь у 2021 році також втратив дані по програмі (накрився сервер, а бекапи вони не робили). То він звернувся до тієї фірми у якої купляли ліцензію і програму - йому за 30% вартості її продали. Тим більше, якщо ви платили їм за обслуговування, то є великий шанс все відновитиДякую. Але це з Автосалоном. у мене є ключі, накрився сервер. треба заново встановити. шукаю чисту базу (конфігурацію) Автосервіс+Автозапчастини, без Автосалону. Рарус не відповідає, сподівався тут знайти.