1С: Предприятие для Украины запросы - просим и делимся только здесь !!!

Доброго дня!
Є в когось обробка Згортка бази на дату?
Треба обрізати базу, не можу знайти в типовій базі таку функцію/обробку.
База УТП.

Вітаю! В когось є оновлення для Business automation software for accounting, edition 2.1 + FlyDoc 1.1.3.19 (2.1.29.4) ? Буду вдячний!

Вітаю! поділіться Альфа-Авто: Автосервіс+Автозапчастини, редакція 6. Без Автосалону.
Свіжих "ломаних" версій даної конфігурації не має. Можна знайти в інтернеті досить давні "ломані" версії.
Маю на продаж повний аналог даної конфігурації, який не потребує захисту і можна розгортати на необмежену кількість користувачів. Якщо цікаво, то звертайтесь в особисті повідомлення.

Вітаю!
20/05/2026 р. вийшло оновлення
Конфігурація "BAS Управління торговим підприємством" ред.1.2.80.1
Може хтось викласти тут дане оновлення?

Свіжих "ломаних" версій даної конфігурації не має. Можна знайти в інтернеті досить давні "ломані" версії.
Маю на продаж повний аналог даної конфігурації, який не потребує захисту і можна розгортати на необмежену кількість користувачів. Якщо цікаво, то звертайтесь в особисті повідомлення.
мені не треба ломана. треба чиста база. чи є у когось ?

мені не треба ломана. треба чиста база. чи є у когось ?
ось тут подивіться..https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=6760331
але вона російська і без ключа захисту...працювати без ключа захисту ви не зможете. Української локалізації (чистої) я також поки не зустрічав і вона також вимагає ключ захисту

ось тут подивіться..https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=6760331
але вона російська і без ключа захисту...працювати без ключа захисту ви не зможете. Української локалізації (чистої) я також поки не зустрічав і вона також вимагає ключ захисту
Дякую. Але це з Автосалоном. у мене є ключі, накрився сервер. треба заново встановити. шукаю чисту базу (конфігурацію) Автосервіс+Автозапчастини, без Автосалону. Рарус не відповідає, сподівався тут знайти.

Дякую. Але це з Автосалоном. у мене є ключі, накрився сервер. треба заново встановити. шукаю чисту базу (конфігурацію) Автосервіс+Автозапчастини, без Автосалону. Рарус не відповідає, сподівався тут знайти.
Якщо маєте ключі захисту і серійний номер програми, то ви можете повторно купити дану програму з великою знижкою. У мене був клієнт, який десь у 2021 році також втратив дані по програмі (накрився сервер, а бекапи вони не робили). То він звернувся до тієї фірми у якої купляли ліцензію і програму - йому за 30% вартості її продали. Тим більше, якщо ви платили їм за обслуговування, то є великий шанс все відновити

Назад
Сверху Снизу