1С: Предприятие для Украины запросы - просим и делимся только здесь !!!
Последнее редактирование модератором:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.

На жаль при натисканні кнопки "Заповнити" пише "Поле об'єкту не виявлено (R101G3)"Для ФОП не тестували, теоретично повинна працювати,
але чомусь їх зробили різними, тому потрібно окремо тестувати
Для ТОВ користуємось наступною, дороблювали під свої вимоги:
У вас нет разрешения на просмотр ссылки, пожалуйста Вход или Регистрация

Вітаю. Можливо в кого є актуальний звіт ЄСВ об'єднаний для Управління торговим пiдприємством для України.
Я пробував цей звіт, але Fredo ругається, що не може заповнити звіт.У вас нет разрешения на просмотр ссылки, пожалуйста Вход или Регистрация
Вітаю. Можливо в кого є актуальний звіт ЄСВ об'єднаний для Управління торговим пiдприємством для України.
Доброго дня!
Поділться:
оновлена зовнішню форму звіту "Розрахунок доходів та єдиного внеску фізосіб" у програми "BAS Бухгалтерія".
В RDI Service вже доступна.
Вітаю. Цей звіт закинув в БАС, але маю таку проблему, хтось вирішив таке питання?У вас нет разрешения на просмотр ссылки, пожалуйста Вход или Регистрация

так а де в тому звіті що йде разом зі стиковкою кнопки для вивантеження в файли? Я щось їх не бачу і наскільки знаю, там ніколи таких кнопок і не було.Яку ліцензію?
Якщо Ви хочете автоматично передавати в Медок -- тоді ліцензія потрібна
Якщо вивантажити в файл і потім завантажити куди треба (кабінет/інша програма) -- то цього цілком достатньо.
більше немає бажання щось додавати стосовно цього,
у Вашому випадку залучайте програміста і заплатіть за те, що вже готове.....
Скрін на прикладі Бух КОРП
Може в кого є оновлення для БАС УТП, що фіксить це?Вітаю. Цей звіт закинув в БАС, але маю таку проблему, хтось вирішив таке питання?
Посмотреть вложение 342
Там нема такої кнопки. І якщо є ліцензія Медка то вона і не потрібна.так а де в тому звіті що йде разом зі стиковкою кнопки для вивантеження в файли? Я щось їх не бачу і наскільки знаю, там ніколи таких кнопок і не було.
Там нема такої кнопки. І якщо є ліцензія Медка то вона і не потрібна.
чи є варіант для ФОП за новою формою від 01.08.2026?Для УТП з вигрузкою в XML
Що є?)