1С: Предприятие попрошайка для Украины - просим только здесь !!!

golinskiy

New Member
Там косячная версия отчетов...час назад вылежали новые отчеты уже с поправками...ждем когда их тут зальют...

А що неліцензійна програма працює не так як ліцензійна? ))
Тупе питання. Вказує на те, що ви не знаєте цю конфігурацію. Але відповім..
Так, в данному випадку, при відсудності ліцензіі не працює саме та частина конфігурації, яка стосується "агро-блоку" ( та ще нарахування ЗП ).
Тобто без ліцензіії ви маєте звичайну BAS Бух 2.1

• Like
Реакции: raol
Здравствуйте, может у кого есть ТТН 3 от 10.01.2025года для УТП 1.2 для Украины. Обновил до версии 1.2.76.1 там пока старая. Спасибо

Здравствуйте, может у кого есть ТТН 3 от 10.01.2025года для УТП 1.2 для Украины. Обновил до версии 1.2.76.1 там пока старая. Спасибо
Операции-регистры сведений-настройки законодательных изменений. Создать новый елемент Дата начала использования формы ТТН согласно Приказу 1332 от 14.11.2024.

Там уже есть новая. Нужно только в регистре ведомостей Настройки законодательных изменений добавить запись Дата начала использования формы ТТН согласно Приказу 1332 от 14.11.2024

Вітаю. Може є в когось Альфа-Авто: Автосервіс+Автозапчастини, редакція 6 ?

Так... Але вона не локалізована - точніше сказати не адаптована під наші конфігурації по обміну -

Доброго дня, підскажіть будь ласка яка сама актуальна версія конфігурації BAS Зарплата та управління персоналом? бо я скачав поставив 2.1.71.1 але я дивлюсь у людей уже версії 3.0.5.6. як оновитись до самої актуальної і чи вообще треба?

Доброго дня, підскажіть будь ласка яка сама актуальна версія конфігурації BAS Зарплата та управління персоналом? бо я скачав поставив 2.1.71.1 але я дивлюсь у людей уже версії 3.0.5.6. як оновитись до самої актуальної і чи вообще треба?
На сьогодні актуальна версія на звичайних формах - 2,1,71,1 и на керованих формах - 3,0,5,6,

Назад
Сверху Снизу