1С: Предприятие попрошайка для Украины - просим только здесь !!!

golinskiy

New Member
Там косячная версия отчетов...час назад вылежали новые отчеты уже с поправками...ждем когда их тут зальют...

vlad-honcharyk

New Member
добрий день підскажіть де знайти драйвер чи як додати для інтеграції Checkbox Pay (Beta) бо потрібно інтегрувати термінали

lvk

New Member
Доброго дня, хто може допомогти з чистою конфігурацією "BAS Облік в ОСББ та керуючих компаніях".... скиньте будь ласка на мило, дякую, lvk@bigmir.net

katjuha

New Member
Доброго дня, хто може допомогти з чистою конфігурацією "BAS Облік в ОСББ та керуючих компаніях".... скиньте будь ласка на мило, дякую, kate.kolesnik29@gmail.com

муравей

New Member
У кого есть 1с7.7 Торговля с интерфейсом на французском, испанском, итальянском и английском?
или такого наверное не существует?

yurek

New Member
У кого есть 1с7.7 Торговля с интерфейсом на французском, испанском, итальянском и английском?
или такого наверное не существует?
за двадцать лет не встречал. но при очень большом желании в конфигураторе можно перевести.

Усім привіт, якщо хтось знає можете мені підсказати що не так з 1c83: BAS for AGRO. Accounting?
Або скажіть будь ласка як потрібно її встановити? так щоб вона працювала нормально, проводила документи і був досяжний весь її функціонал. Напед дякую
1741202104195.png

Jokervic

New Member
Усім привіт, якщо хтось знає можете мені підсказати що не так з 1c83: BAS for AGRO. Accounting?
Або скажіть будь ласка як потрібно її встановити? так щоб вона працювала нормально, проводила документи і був досяжний весь її функціонал. Напед дякую
Посмотреть вложение 229

Ви зарплату отримуєте за свою роботу? От і програмісти ІнАгро теж хочуть їсти. Заплатіть ім трохи грошей за ліцензію і буде Вам "вона працює". Не дякуйте

mbr_mbr

New Member
Об'єднана звітність, не формується 5 таблиця (прием, звільнення ).
_ЕСВ+1ДФ.ert; ПДФО за місяц (Вигрузка в XML,версія 10) 15-02-2025
Є якісь рішення?

Об'єднана звітність, не формується 5 таблиця (прием, звільнення ).
_ЕСВ+1ДФ.ert; ПДФО за місяц (Вигрузка в XML,версія 10) 15-02-2025
Є якісь рішення?
я знаю бухгалтера пробували окремо формувати, спершу весь звіт без цієї табляці вигружали, а потім формували і вивантажували окремо тільки її. Можливо так вам підійде

Об'єднана 2025

Не забуваємо про вдячність
Не могли б Ви викласти це ще раз? Не встиг скачати тоді, а зараз -- "Сторінку не знайдено". Чи, може, можна отримати це на пошту?
Заздалегідь вдячний!
(Рятуйте! ;) )

Сверху Снизу