а медком користуєтеся?Підкажіть будь-ласка: пише помилка - формування звіту підтримується тільки через Fredo звіт. А якщо ним не користуємось?
В тій конфігурації, де є людина з інвалідністю, виникає помилка при формуванні. В конфігураторі - цей рядок:Об'єднана 2025
У вас нет разрешения на просмотр ссылки, пожалуйста Вход или Регистрация
Не забуваємо про вдячність
Если у вас фредо вам отчеты в 1С не нужны. просто фредо обновите.Добрий день
підкажіть будь ласка - об'єднаний звіт ПДФО та ЄСВ для ЗУП 2.1.71.1 для вивантаження в фредо. Дякую.
Звіти потрібні для вигрузки у Фредо. Підходить звіт від УТП (пост 623)Если у вас фредо вам отчеты в 1С не нужны. просто фредо обновите.
Буду вдячний якщо є звіт з збереженням у xml до BAS for accounting PROF.Розрахунок доходів та єдиного внеску фізосіб 11.02.25
для версії 2.1.37.2 конфігурації "BAS for enterprise resource planning",
версії 2.1.37.2 конфігурації "BAS for іntegrated enterprise management",
версії 2.5.14.2 конфігурації "BAS for enterprise resourse planning,
edition 2.5",
версії 2.5.14.2 конфігурації "BAS for іntegrated enterprise management,
edition 2.5",
версії 3.0.5.6 конфігурації "BAS for payroll and HR management,
edition 3.0",
версії 2.1.29.3 конфігурації "BAS for accounting. CORP",
версії 2.1.29.3 конфігурації "BAS for accounting. PROF",
версії 2.1.29.3 конфігурації "BAS for accounting. Basic".
Я користуюсь, а де взяти обробку з вигрузкою для медка із БАСа медком користуєтеся?
у них на сайтеЯ користуюсь, а де взяти обробку з вигрузкою для медка із БАС
мне у фредо сказали что отчет формируеться у самом фредо(тоесть лезет в 1С берет данные что нужны и формирует уже все у себя) может уже что-то изменилось, раньше было так.Звіти потрібні для вигрузки у Фредо. Підходить звіт від УТП (пост 623)
Там тільки стиковка яку треба купляти (у них на сайте
Да так и есть. Но отчет должен быть. Через справочник Регламентированных отчетов загрузите отчет через внешний файл или запустите его он должен прописатся в базе.мне у фредо сказали что отчет формируеться у самом фредо(тоесть лезет в 1С берет данные что нужны и формирует уже все у себя) может уже что-то изменилось, раньше было так.
Вітаю. Продублюйте, будь ласка. Посилання вже не діє.Об'єднана звiтнiсть ПДФО та ЄСВ
У вас нет разрешения на просмотр ссылки, пожалуйста Вход или Регистрация
Дякую, але цей звіт не підходить до ЗУП.Ось попробуйте цей
Дай мило. Пошукаю звіт для БУ 1.2.51. Якщо є важання можу оновити до БУ 2.1. Рекомендую.Добрий день. Скиньте будь-ласка зовнішній звіт Об'єднана звiтнiсть ПДФО та ЄСВ для 1.2.51 Бухгалтерії. Дякую
Попробуйте оцей.Дякую, але цей звіт не підходить до ЗУП.